Rekrytering av konstruktör/tekniker till Swedex i Mjölby genomförs av PÅVERKA NU

Konstruktör/Tekniker till Swedex

Är du en lösningsorienterad och tekniskt intresserad person med erfarenhet från verkstadsindustrin? Inför ökande expansion söker Swedex en Konstruktör/Tekniker med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör/tekniker kommer du arbeta dynamiskt med varierande och parallella projekt, där du huvudsakligen ansvarar för funktionen konstruktion och beredning. I rollen ingår delvis projektledning och delvis byggandet av kundrelationer genom inköp samt teknisk- och konstruktions fokuserad support. Support sker både internt och externt främst till kunder utomlands.

Kundens behov styr projekten – vilket du förvaltar genom att driva arbetet framåt tillsammans med produktionspersonalen. Ritning och konstruktionsarbete sker i CAD-miljö (Fusion 360). Du ansvarar tillsammans med övrig administrativ personal för att en funktionell, effektiv och välordnad funktion fungerar och utvecklas i framtiden. Du rapporterar direkt till VD.

Kvalifikationer

• Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet.
• Du har gedigen kunskap, förståelse och intresse för industriproduktion inom metall eller träbearbetning.
• Du har tidigare erfarenhet av problemlösning och utveckling inom skärande bearbetning samt offert- och beredningsarbete, för- och efterkalkyl.
• Du arbetar obehindrat i AutoCAD, vilket avser miljön för konstruktionsarbete.
• Du har god förståelse för affärssystem och har viss kunskap av inköp. Meriterande är om du tidigare arbetat i Monitor.
• Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.
• Som person är du affärsinriktad med goda ledaregenskaper. Du är förtroendeingivande och ser potential i utveckling av både affären och människan. Du är en relationsbyggande person som trivs med att ha många kontaktytor och arbetar med stort servicefokus.

Om företaget

Swedex är en av norra Europas ledande tillverkare av sågklingor. Det är bland annat vår långsiktiga satsning på kompetens, kundservice och förtroende som har gjort oss marknadsledande. Våra sågklingor säljs genom ett nätverk av distributörer, maskinleverantörer och återförsäljare. Drygt 60 % av vår försäljning sker via export. Bolaget omsätter 75 Mkr och har 45 anställda och är sedan 1997 ett helägt dotterbolag inom Garpco koncernen. Vårt företag är etablerat i Mjölby sedan 1983, där vi har vår produktion, administration och är placeringsort för den utannonserade tjänsten.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Ställborn, jan.stallborn@paverka.nu, 070 931 55 00. Sista ansökningsdag är den 26 maj 2019. Välkommen med din ansökan redan idag via paverka.nu!
( https://emp.jobylon.com/jobs/39910/ )