Lediga tjänster

Vi söker dig, en projektorienterad Platschef.

Swedex är en av norra Europas ledande tillverkare av sågklingor. Det är bland annat vår långsiktiga satsning på kompetens, kundservice och förtroende som har gjort oss marknadsledande. Våra sågklingor säljs genom ett nätverk av distributörer och återförsäljare i Sverige. Drygt 50 % av vår försäljning sker via export. Bolaget omsätter 48 Mkr, vi är 37anställda och är sedan 1997 ett helägt dotterbolag inom Garpco koncernen. Vårt företag är etablerat i Mjölby där vi har vår produktion, administration och är placeringsort för den utannonserade tjänsten.

Här är dina nya utmaningar

Som platschef på Swedex har Du ett omväxlande jobb med stort ansvar och kommer ha projektansvar för produktions-, konstruktions- och kvalitetsarbete.

De erfarenheterna och egenskaperna vill vi att Du har.

För den här rollen bör Du ha flerårig erfarenhet från olika roller inom tillverkningsindustrin, god datavana, en gedigen teknisk utbildning gärna med maskin- eller produktionsteknisk inriktning. Erfarenhet från projekt- eller arbetsledande arbetsuppgifter.

Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper för att kunna fortsätta utveckla ett motiverat och engagerat team, där alla jobbar mot högsta kvalité och service till våra svenska och utländska kunder.

Som person är du strukturerad, prestigelös och kan prioritera och ta egna beslut.

Du är van att hålla flera bollar i luften samtidigt, ser lösningarna och gillar att lösa problem.

Svenska och engelska i tal och skrift. Tyska meriterande.

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet under ansvar där dina möjligheter att påverka den dagliga verksamheten samt utveckla och förverkliga egna idéer är stora.

Vi värnar mycket om våra medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra vår fortsatta expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga utvecklingsmöjligheter.

I urvalsprocessen värderas den sökandes referenser högt.

Vårt urval och intervjuer sker löpande, därför anges ingen sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan redan idag

I den här rekryteringen samarbetar vi med Heslyk Development AB, ytterligare upplysningar om tjänsten kan fås av vår VD, Per Johansson på telefon 0142-18950.

Ansökningar skickas till per@swedex.com